Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Aalst

Diensten

Bij Hendrik De Nijs streven we naar een optimaal binnenklimaat, vooral tijdens de warme zomermaanden. Onze airconditioning systemen houden uw huis, kantoor of commerciële ruimte in Aalst op de perfecte temperatuur. Of u nu een eenvoudige oplossing voor uw woonkamer zoekt of een uitgebreid HVAC-systeem voor uw bedrijf, wij hebben de expertise en ervaring om u te helpen.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met jarenlange ervaring in de installatie en het onderhoud van aircosystemen, bieden wij kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden een breed scala aan airconditioning opties, aangepast aan de specifieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Aalst. Onze systemen zorgen niet alleen voor koeling, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit door de lucht te reinigen en te ontvochtigen.

Diverse aircosystemen voor elke behoefte

Wij zorgen voor een oplossing op maat, of u nu kiest voor een split-unit, multi-split systeem of een geavanceerd VRF-systeem. Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om te bepalen welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame airconditioning installatie.

Warmtepompen: Een duurzaam alternatief

Naast airconditioning bieden wij ook warmtepompen aan als energiezuinige oplossing voor verwarming en koeling. Warmtepompen halen warmte uit de lucht, grond of water en kunnen deze zowel voor verwarming in de winter als voor koeling in de zomer gebruiken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor wie zijn energiekosten wil verlagen en een bijdrage wil leveren aan een beter milieu.

Soorten warmtepompen

Wij installeren verschillende types warmtepompen, waaronder lucht-water, water-water, aarde-water en lucht-lucht warmtepompen. Elk type heeft zijn eigen voordelen en is geschikt voor specifieke situaties. Onze experts helpen graag bij het maken van de juiste keuze op basis van uw behoeften en de eigenschappen van uw woning of bedrijfspand.

Verwarming: Efficiënt en betrouwbaar

Voor verwarming kunt u eveneens rekenen op Hendrik De Nijs. Wij bieden een breed scala aan verwarmingsoplossingen, van condensatieketels op aardgas tot vloerverwarming en radiatoren. Ons doel is om u een energiezuinige en comfortabele verwarmingsoplossing te bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en budget.

Onze aanpak

We starten altijd met een grondige analyse van uw huidige installatie en bespreken samen de mogelijke verbeteringen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of een kleine aanpassing, wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Airco en warmtepompen in Aalst: Wat u moet weten

Aalst is een bruisende stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, bekend om zijn rijke geschiedenis en levendige cultuur. De stad biedt tal van voorzieningen en activiteiten, waardoor het een geweldige plek is om te wonen en te werken. Dankzij de moderne infrastructuur en het streven naar duurzaamheid, zijn airconditioning en warmtepompen steeds populairder geworden in Aalst. Met de toenemende zomertemperaturen en de strenge isolatienormen is het belangrijk om te investeren in een goed klimaatsysteem. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Aalst, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er verschillende premies beschikbaar. Dit kan de investering aanzienlijk aantrekkelijker maken. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!