Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Sint-Lievens-Houtem

Diensten

Bij Hendrik De Nijs weten we hoe belangrijk een aangenaam binnenklimaat is, vooral tijdens de warme zomermaanden. Onze airconditioningsystemen houden uw woning, kantoor of bedrijfspand in Sint-Lievens-Houtem op de ideale temperatuur. Wij bieden zowel eenvoudige oplossingen voor thuis als uitgebreide HVAC-systemen voor bedrijven.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met onze jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van aircosystemen, kunt u rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze aircosystemen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Sint-Lievens-Houtem. Naast het koelen van de lucht, verbeteren onze systemen ook de luchtkwaliteit door filtering en ontvochtiging.

Verschillende aircosystemen voor elke toepassing

Wij bieden een breed scala aan airconditioningsystemen, van eenvoudige split-units tot complexe VRF-systemen. Onze specialisten voeren een uitgebreide analyse uit om te bepalen welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame airco-oplossing.

Warmtepompen: De slimme keuze voor energie-efficiëntie

Naast airconditioning bieden wij ook warmtepompen aan als een milieuvriendelijke en energiezuinige oplossing voor verwarming en koeling. Warmtepompen onttrekken warmte uit de lucht, bodem of water en kunnen deze energie gebruiken om uw ruimte te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Dit maakt ze een uitstekende investering voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Soorten warmtepompen

Onze warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende types, elk met unieke voordelen:

  • Lucht-Water Warmtepompen: Deze pompen halen warmte uit de buitenlucht om water te verwarmen voor uw centrale verwarming en sanitair. Ze zijn eenvoudig te installeren en werken efficiënt, zelfs bij lagere buitentemperaturen.
  • Water-Water Warmtepompen: Deze systemen gebruiken grondwater als warmtebron. Ze zijn ideaal voor locaties met voldoende grondwater en bieden een stabiele en efficiënte warmtebron het hele jaar door.
  • Aarde-Water Warmtepompen: Deze pompen gebruiken de warmte in de bodem. Ze zijn zeer efficiënt en bieden een betrouwbare warmtebron, ideaal voor grotere installaties en nieuwbouwprojecten.
  • Lucht-Lucht Warmtepompen: Deze pompen halen warmte uit de buitenlucht en verspreiden deze via ventilatoren in uw ruimte. Ze zijn perfect voor bijverwarming en kunnen ook als airconditioning dienen in de zomer.

Verwarming: Efficiëntie en comfort in Sint-Lievens-Houtem

Bij Hendrik De Nijs bieden wij diverse verwarmingsoplossingen die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Of het nu gaat om condensatieketels op aardgas of innovatieve vloerverwarmingssystemen, wij hebben de juiste oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Onze systemen zijn ontworpen om uw energieverbruik te minimaliseren en uw comfort te maximaliseren.

Condensatieketels op aardgas

Onze condensatieketels gebruiken geavanceerde technologie om warmte terug te winnen uit rookgassen, waardoor ze bijzonder efficiënt zijn. Dit betekent dat u minder brandstof nodig hebt om dezelfde hoeveelheid warmte te genereren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling in uw woning. Dit systeem is niet alleen energiezuinig, maar ook esthetisch aantrekkelijk, aangezien er geen zichtbare radiatoren nodig zijn.

Radiatoren en verwarmingspanelen

Wij installeren en onderhouden diverse stijlen van radiatoren en verwarmingspanelen die passen bij uw interieur en warmtebehoefte. Onze systemen combineren functionele efficiëntie met een stijlvolle uitstraling, zodat ze naadloos in uw interieur passen.

Airco en warmtepompen in Sint-Lievens-Houtem: Wat u moet weten

Sint-Lievens-Houtem is een charmante gemeente in Oost-Vlaanderen, bekend om haar groene omgeving en vriendelijke gemeenschap. Met de stijgende zomertemperaturen en de focus op energie-efficiëntie, is het essentieel om te investeren in hoogwaardige airco- en warmtepompsystemen. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Sint-Lievens-Houtem, zodat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er diverse premies beschikbaar. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!