Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Herzele

Diensten

Bij Hendrik De Nijs geloven we in het belang van een perfect binnenklimaat, vooral tijdens de hete zomerdagen. Onze airconditioningsystemen houden uw woning, kantoor of bedrijfspand in Herzele op een aangename temperatuur. Of u nu een eenvoudige airco voor thuis nodig hebt of een uitgebreid systeem voor uw onderneming, wij hebben de oplossing.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met meer dan twintig jaar ervaring in het installeren en onderhouden van aircosystemen, garanderen wij topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze airconditioningsystemen zijn afgestemd op de specifieke behoeften van zowel particuliere als zakelijke klanten in Herzele. Ze zorgen niet alleen voor verkoeling, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit door filtering en ontvochtiging.

Verschillende aircosystemen voor elke toepassing

Wij bieden op maat gemaakte oplossingen, of u nu kiest voor een split-unit, multi-split systeem of een geavanceerd VRF-systeem. Onze experts voeren een uitgebreide analyse uit om te bepalen welk systeem het beste past bij uw situatie. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame airco-oplossing.

Warmtepompen: De duurzame keuze voor verwarming en koeling

Naast airconditioning bieden we ook warmtepompen aan als een energiezuinige optie voor zowel verwarming als koeling. Warmtepompen onttrekken warmte uit de lucht, bodem of water en kunnen deze gebruiken om uw ruimte te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Dit maakt ze een uitstekende investering voor wie zijn energiekosten wil verlagen en zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Soorten warmtepompen

Onze warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende types, elk met unieke voordelen:

  • Lucht-Water Warmtepompen: Deze pompen gebruiken buitenlucht om water te verwarmen voor uw centrale verwarming en sanitair. Ze zijn eenvoudig te installeren en werken efficiënt, zelfs bij lagere buitentemperaturen.
  • Water-Water Warmtepompen: Deze systemen onttrekken warmte uit grondwater en zijn ideaal voor locaties met voldoende grondwater. Ze bieden een constante en betrouwbare warmtebron gedurende het hele jaar.
  • Aarde-Water Warmtepompen: Door warmte uit de bodem te halen, bieden deze pompen een zeer efficiënte en duurzame verwarmingsoptie. Ze zijn perfect voor grotere installaties en nieuwbouwprojecten.
  • Lucht-Lucht Warmtepompen: Deze pompen gebruiken buitenlucht om warme lucht direct de ruimte in te blazen. Ze zijn ideaal voor bijverwarming en kunnen ook als airconditioning functioneren in de zomer.

Verwarming: Comfort en efficiëntie in Herzele

Bij Hendrik De Nijs bieden wij diverse verwarmingsoplossingen die zowel betrouwbaar als efficiënt zijn. Van moderne condensatieketels op aardgas tot innovatieve vloerverwarmingssystemen, wij hebben de juiste oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Onze systemen zijn ontworpen om uw energiekosten te verlagen en uw comfort te verhogen.

Condensatieketels op aardgas

Onze condensatieketels maken gebruik van de nieuwste technologie om warmte terug te winnen uit rookgassen, waardoor ze bijzonder efficiënt zijn. Dit betekent dat u minder brandstof nodig hebt om dezelfde hoeveelheid warmte te genereren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling in uw woning. Dit systeem is niet alleen energiezuinig, maar ook esthetisch aantrekkelijk, aangezien er geen zichtbare radiatoren nodig zijn.

Radiatoren en verwarmingspanelen

Wij installeren en onderhouden diverse stijlen van radiatoren en verwarmingspanelen die passen bij uw interieur en warmtebehoefte. Onze systemen combineren functionele efficiëntie met een stijlvolle uitstraling, zodat ze naadloos in uw interieur passen.

Airco en warmtepompen in Herzele: Wat u moet weten

Herzele is een charmante gemeente in Oost-Vlaanderen, bekend om haar prachtige landschappen en levendige gemeenschap. Met de toenemende zomertemperaturen en de noodzaak voor energie-efficiëntie, is het essentieel om te investeren in hoogwaardige airco- en warmtepompsystemen. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Herzele, zodat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er diverse premies beschikbaar. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!