Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Affligem

Diensten

Bij Hendrik De Nijs begrijpen we het belang van een comfortabel binnenklimaat, vooral tijdens de hete zomermaanden. Onze airconditioningsystemen houden uw huis, kantoor of bedrijfspand in Affligem op de ideale temperatuur. Wij bieden zowel eenvoudige oplossingen voor particuliere woningen als uitgebreide systemen voor commerciële toepassingen.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van aircosystemen, bieden wij gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze airconditioningsystemen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in Affligem. Naast koeling zorgen onze systemen ook voor een verbeterde luchtkwaliteit door middel van filtering en ontvochtiging.

Aircosystemen op maat voor elke situatie

Wij bieden een breed scala aan airconditioningsystemen, van eenvoudige split-units tot geavanceerde VRF-systemen. Onze specialisten voeren een uitgebreide analyse uit om te bepalen welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame oplossing.

Warmtepompen: Een slimme en duurzame keuze

Naast airconditioning bieden wij ook warmtepompen aan als een energiezuinige oplossing voor zowel verwarming als koeling. Warmtepompen onttrekken warmte uit de lucht, bodem of water en kunnen deze gebruiken om uw ruimte te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor wie zijn energiekosten wil verlagen en zijn ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Soorten warmtepompen

Onze warmtepompen zijn beschikbaar in verschillende types, elk met unieke voordelen:

  • Lucht-Water Warmtepompen: Deze pompen onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen voor uw centrale verwarming en sanitair. Ze zijn eenvoudig te installeren en werken efficiënt, zelfs bij lagere buitentemperaturen.
  • Water-Water Warmtepompen: Deze systemen gebruiken grondwater als warmtebron. Ze zijn ideaal voor locaties met voldoende grondwater en bieden een stabiele en efficiënte warmtebron het hele jaar door.
  • Aarde-Water Warmtepompen: Deze pompen halen warmte uit de bodem. Ze zijn zeer efficiënt en bieden een betrouwbare warmtebron, ideaal voor grotere installaties en nieuwbouwprojecten.
  • Lucht-Lucht Warmtepompen: Deze pompen onttrekken warmte uit de buitenlucht en verspreiden deze via ventilatoren in uw ruimte. Ze zijn perfect voor bijverwarming en kunnen ook als airconditioning functioneren in de zomer.

Verwarming: Innovatie en comfort in Affligem

Bij Hendrik De Nijs bieden wij diverse verwarmingsoplossingen die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Of het nu gaat om geavanceerde condensatieketels op aardgas of moderne vloerverwarmingssystemen, wij hebben de juiste oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Onze systemen zijn ontworpen om uw energieverbruik te minimaliseren en uw comfort te maximaliseren.

Condensatieketels op aardgas

Onze condensatieketels gebruiken geavanceerde technologie om warmte terug te winnen uit rookgassen, waardoor ze bijzonder efficiënt zijn. Dit betekent dat u minder brandstof nodig hebt om dezelfde hoeveelheid warmte te genereren, wat resulteert in lagere energiekosten.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt een comfortabele en gelijkmatige warmteverdeling in uw woning. Dit systeem is niet alleen energiezuinig, maar ook esthetisch aantrekkelijk, aangezien er geen zichtbare radiatoren nodig zijn.

Radiatoren en verwarmingspanelen

Wij installeren en onderhouden diverse stijlen van radiatoren en verwarmingspanelen die passen bij uw interieur en warmtebehoefte. Onze systemen combineren functionele efficiëntie met een stijlvolle uitstraling, zodat ze naadloos in uw interieur passen.

Airco en warmtepompen in Affligem: Wat u moet weten

Affligem is een charmante gemeente in Vlaams-Brabant, bekend om haar rijke geschiedenis en prachtige omgeving. Met de stijgende zomertemperaturen en de focus op energie-efficiëntie, is het essentieel om te investeren in hoogwaardige airco- en warmtepompsystemen. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Affligem, zodat u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er diverse premies beschikbaar. Dit maakt de investering nog aantrekkelijker. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!