Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Ninove

Diensten

Bij Hendrik De Nijs streven we ernaar om uw binnenklimaat optimaal te houden, vooral tijdens de hete zomermaanden. Onze airconditioningsystemen zorgen ervoor dat uw huis, kantoor of commerciële ruimte in Ninove altijd de gewenste temperatuur heeft. Wij bieden zowel eenvoudige oplossingen voor woonkamers als uitgebreide HVAC-systemen voor bedrijven.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met jarenlange ervaring in de installatie en het onderhoud van aircosystemen, kunt u rekenen op onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden een breed scala aan airconditioningopties, aangepast aan de specifieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Ninove. Onze systemen zorgen niet alleen voor koeling, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit door de lucht te reinigen en te ontvochtigen.

Diverse aircosystemen voor elke behoefte

Wij bieden oplossingen op maat, of u nu kiest voor een split-unit, multi-split systeem of een geavanceerd VRF-systeem. Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om te bepalen welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame airconditioninginstallatie.

Warmtepompen: Een milieuvriendelijk alternatief

Naast airconditioning bieden wij ook warmtepompen aan als energiezuinige oplossing voor verwarming en koeling. Warmtepompen halen warmte uit de lucht, grond of water en kunnen deze zowel voor verwarming in de winter als voor koeling in de zomer gebruiken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor wie zijn energiekosten wil verlagen en een bijdrage wil leveren aan een beter milieu.

Soorten warmtepompen

Wij installeren verschillende types warmtepompen, aangepast aan de unieke behoeften van uw woning of bedrijfspand:

  • Lucht-Water Warmtepompen: Deze pompen onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen voor uw centrale verwarming of sanitair. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer efficiënt, zelfs bij lage buitentemperaturen.
  • Water-Water Warmtepompen: Deze systemen gebruiken warmte uit grondwater om uw woning te verwarmen. Ze zijn bijzonder geschikt voor locaties met voldoende grondwater en bieden een constante warmtebron het hele jaar door.
  • Aarde-Water Warmtepompen: Deze pompen maken gebruik van de warmte opgeslagen in de bodem. Dit type warmtepomp is zeer efficiënt en betrouwbaar, ideaal voor grotere installaties en nieuwbouwprojecten.
  • Lucht-Lucht Warmtepompen: Deze systemen onttrekken warmte aan de buitenlucht en brengen deze direct de ruimte in via ventilatoren. Ze zijn perfect voor bijverwarming en kunnen in de zomer ook als airconditioning dienen.

Verwarming: Efficiënt en betrouwbaar

Bij Hendrik De Nijs bieden we een verscheidenheid aan verwarmingsoplossingen die zowel efficiënt als betrouwbaar zijn. Van condensatieketels op aardgas tot innovatieve vloerverwarmingssystemen, wij hebben de oplossing die bij u past. Onze verwarmingssystemen zijn ontworpen om uw energieverbruik te minimaliseren en uw comfort te maximaliseren.

Condensatieketels op aardgas

Onze condensatieketels op aardgas zijn bijzonder efficiënt en kunnen uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Deze ketels hergebruiken de warmte uit rookgassen, waardoor ze meer warmte produceren met minder brandstof.

Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt een gelijkmatige warmteverdeling en verhoogt het comfort in uw woning. Dit systeem is niet alleen energiezuinig, maar ook esthetisch aantrekkelijk, aangezien er geen zichtbare radiatoren nodig zijn.

Radiatoren en verwarmingspanelen

Wij installeren en onderhouden diverse stijlen van radiatoren en verwarmingspanelen die passen bij uw interieur en warmtebehoefte. Onze systemen zijn ontworpen voor zowel functionele efficiëntie als visuele aantrekkingskracht.

Airco en warmtepompen in Ninove: Wat u moet weten

Ninove is een dynamische gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, bekend om zijn rijke geschiedenis en bruisende cultuur. De stad biedt tal van voorzieningen en activiteiten, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te werken. Met de stijgende zomertemperaturen en de focus op energie-efficiëntie, is het belangrijk om te investeren in goede airco- en warmtepompsystemen. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Ninove, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er verschillende premies beschikbaar. Dit kan de investering aanzienlijk aantrekkelijker maken. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!