Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Airco Denderleeuw

Diensten

Bij Hendrik De Nijs zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat, vooral tijdens de warme zomermaanden. Onze airconditioningsystemen houden uw huis, kantoor of commerciële ruimte in Denderleeuw op de gewenste temperatuur. Wij bieden zowel eenvoudige oplossingen voor woonkamers als uitgebreide HVAC-systemen voor bedrijven.

Onze partners in warmtepompen

Contact

Hendrik De Nijs bvba in Erpe-Mere helpt u met alle toepassingen in verwarming en sanitair, met een specialisatie in warmtepompen, energieneutrale woningen, en BEN-normen.

Wenst u graag meer informatie? U vindt al onze contactgegevens en een contactformulier onderaan.

Wilt u een offerte aanvragen? Gebruik het formulier op deze pagina. Gelieve aan te duiden waarvoor u een offerte wenst.

Contacteer ons of stuur ons uw offerteaanvraag, en wij antwoorden zo snel mogelijk!

Hendrik De Nijs favicon

Waarom kiezen voor airco van Hendrik De Nijs?

Met jarenlange ervaring in de installatie en het onderhoud van aircosystemen, kunt u rekenen op onze kwaliteit en betrouwbaarheid. We bieden een breed scala aan airconditioningopties, aangepast aan de specifieke behoeften van zowel particulieren als bedrijven in Denderleeuw. Onze systemen zorgen niet alleen voor koeling, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit door de lucht te reinigen en te ontvochtigen.

Diverse aircosystemen voor elke behoefte

Wij zorgen voor een oplossing op maat, of u nu kiest voor een split-unit, multi-split systeem of een geavanceerd VRF-systeem. Onze specialisten voeren een grondige analyse uit om te bepalen welk systeem het beste bij uw situatie past. Zo bent u verzekerd van een efficiënte en duurzame airconditioninginstallatie.

Warmtepompen: Een milieuvriendelijk alternatief

Naast airconditioning bieden wij ook warmtepompen aan als energiezuinige oplossing voor verwarming en koeling. Warmtepompen halen warmte uit de lucht, grond of water en kunnen deze zowel voor verwarming in de winter als voor koeling in de zomer gebruiken. Dit maakt ze een uitstekende keuze voor wie zijn energiekosten wil verlagen en een bijdrage wil leveren aan een beter milieu.

Soorten warmtepompen

Wij installeren verschillende types warmtepompen, aangepast aan de unieke behoeften van uw woning of bedrijfspand:

  • Lucht-Water Warmtepompen: Deze pompen onttrekken warmte aan de buitenlucht en gebruiken deze om water te verwarmen voor uw centrale verwarming of sanitair. Ze zijn eenvoudig te installeren en zeer efficiënt, zelfs bij lage buitentemperaturen.
  • Water-Water Warmtepompen: Deze systemen gebruiken warmte uit grondwater om uw woning te verwarmen. Ze zijn bijzonder geschikt voor locaties met voldoende grondwater en bieden een constante warmtebron het hele jaar door.
  • Aarde-Water Warmtepompen: Deze pompen maken gebruik van de warmte opgeslagen in de bodem. Dit type warmtepomp is zeer efficiënt en betrouwbaar, ideaal voor grotere installaties en nieuwbouwprojecten.
  • Lucht-Lucht Warmtepompen: Deze systemen onttrekken warmte aan de buitenlucht en brengen deze direct de ruimte in via ventilatoren. Ze zijn perfect voor bijverwarming en kunnen in de zomer ook als airconditioning dienen.

Verwarming: Efficiënt en betrouwbaar

Voor verwarming kunt u eveneens rekenen op Hendrik De Nijs. Wij bieden een breed scala aan verwarmingsoplossingen, van condensatieketels op aardgas tot vloerverwarming en radiatoren. Ons doel is om u een energiezuinige en comfortabele verwarmingsoplossing te bieden, afgestemd op uw specifieke wensen en budget.

Onze aanpak

We starten altijd met een grondige analyse van uw huidige installatie en bespreken samen de mogelijke verbeteringen. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject, renovatie of een kleine aanpassing, wij zorgen voor een oplossing die perfect aansluit bij uw behoeften.

Airco en warmtepompen in Denderleeuw: Wat u moet weten

Denderleeuw is een levendige gemeente in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen, bekend om zijn dynamische gemeenschap en prachtige natuur. De stad biedt tal van voorzieningen en activiteiten, waardoor het een ideale plek is om te wonen en te werken. Met de stijgende zomertemperaturen en de focus op energie-efficiëntie, is het belangrijk om te investeren in goede airco- en warmtepompsystemen. Hendrik De Nijs biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven in Denderleeuw, zodat u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen.

Premies en subsidies

Voor de installatie van energiezuinige systemen zoals warmtepompen en condensatieketels zijn er verschillende premies beschikbaar. Dit kan de investering aanzienlijk aantrekkelijker maken. Meer informatie over de beschikbare premies vindt u op Premiezoeker.

Contacteer ons

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder!