Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Warmtepompen

Duurzaam Verwarmen

Hendrik De Nijs favicon

Flexibele Planning

Hendrik De Nijs favicon

Oplossingen op Maat

Hendrik De Nijs favicon

Professionele Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Diensten

Warmtepompen

Hendrik De Nijs is gespecialiseerd in de installatie van alle soorten warmtepompen. Een warmtepomp is een duurzaam verwarmingssysteem dat grote voordelen biedt. U bespaart sterk op uw energiefactuur, en er wordt geen uitstoot geproduceerd. Zeker met de huidige stijging in de energieprijzen is deze investering de moeite waard.

Een warmtepomp onttrekt warmte aan de omgeving (uit de grond, lucht, of water) en gebruikt die voor de centrale verwarming en/of om het sanitair water op te warmen. Er worden dus geen brandstoffen verbruikt en slechts een minieme hoeveelheid elektriciteit. Bovendien kunnen vele modellen warmtepomp ook gebruikt worden als airconditioning in de zomer (deze optie kan ook uitgeschakeld worden).

Op termijn is een warmtepomp een uitzonderlijk goede investering. Zodra de installatie is terugverdiend, bedraagt uw energiefactuur slechts een fractie van voorheen. Bovendien zijn er voor de aankoop van een warmtepomp verschillende premies te verkrijgen. Kom meer te weten bij de Premiezoeker.

Afwerking en plaatsen van luchtwater warmtepomp bij een huis

Welke Warmtepomp Kies ik?

Er bestaan verschillende soorten warmtepompen, elk met hun eigen mogelijkheden en capaciteiten. Het is dus moeilijk te zeggen welke warmtepomp u best kiest voor uw woning, bedrijf, winkel,… Op basis van de bouwplannen of een locatiebezoek kunnen wij u de beste opties voorleggen.

Lucht-Water

De omringende lucht levert de benodigde warmte. Deze warmtepomp is veel eenvoudiger en goedkoper dan bv. de geothermische warmtepomp. Het systeem is zo efficiënt dat er zelfs bij koud weer warmte kan onttrokken worden aan de lucht.

Water-Water

Het grondwater levert de benodigde warmte, indien er daarvan genoeg aanwezig is in de omgeving. Kan aangevuld worden met een verwarmingsketel. Deze pomp staat in voor alle verwarming van water voor sanitair en centrale verwarming.

Aarde-Water

De grond levert de benodigde warmte. De geothermische energie is voldoende om in alle noden van sanitair water en centrale verwarming te voorzien. Het systeem werkt via aardcollectoren (groot oppervlak) of sondes (in de diepte).

Lucht-Lucht

De omringende lucht levert de benodigde warmte, en verspreidt de warme lucht in huis met ventilatoren. Dit soort warmtepomp wordt gebruikt als bijkomende verwarming, als vervanging van elektrische verwarming, en kan ook dienen als airconditioning in de zomer.

Onze Partners in Warmtepompen

Realisaties

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte.