Hendrik De Nijs favicon

Snelle Plaatsing

Hendrik De Nijs favicon

Concurrentiele Prijzen

Hendrik De Nijs favicon

Eigen Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Verwarming

Hendrik De Nijs favicon

Flexibele Planning

Hendrik De Nijs favicon

Oplossingen op Maat

Hendrik De Nijs favicon

Professionele Team

Hendrik De Nijs favicon

Altijd Volgens Afspraak

Diensten

Verwarming

Hendrik De Nijs installeert alle vormen van centrale verwarming. Ook alle herstellingen en onderhoud kan u ons toevertrouwen. U kan ons elke installatie toevertrouwen. Wij vinden bij u thuis steeds de meest praktische en energiezuinige oplossing.

Wij verkiezen bij bestaande installaties voor condensatieketels op aardgas. Op deze manier verbruikt u veel minder dan met een conventionele gasketel, wat gezien de huidige hoge energieprijzen extra interessant wordt. En we bieden ook de duurzame oplossing van een warmtepomp.

Wij installeren vloerverwarming, maar uiteraard ook alle soorten en stijlen in radiatoren, verwarmingspanelen, en convectoren.

Badkamer renovatie te Aalst met vrijstand bad
Bezig met het leggen van vloerverwarming
Hendrik De Nijs aanleg Collectoren vloerverwarming

Aanpak

Wij beginnen steeds met een analyse van de bestaande installatie, en schetsen op basis daarvan alle mogelijkheden en ons advies voor de optimale configuratie. Daarbij besteden wij aandacht aan budget, energiezuinigheid, comfort, en uiteraard uw voorkeuren en wensen.

Er is voor ons geen onderscheid tussen opdrachten voor particulieren en grote projecten voor professionele klanten. Wij werken met evenveel zorg en aandacht bij u thuis als in een appartementsgebouw, school, zorgcentrum, bedrijf (zowel kantoren als industriële ruimten), winkel, showroom, magazijn,…

Omschakelen naar ecologisch verwarmen

Wilt u graag overschakelen van stookolie naar aardgas? Wij vervangen uw mazoutketel door een gloednieuwe condensatieketel. Ook het verwijderen of opvullen van uw oude mazouttank kan u aan ons overlaten. Als erkend installateur aardgas bieden wij u een volledige service en volgen wij alle milieuverordeningen.

Onze partners in verwarming

Realisaties

Geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek of een van onze diensten? Contacteer ons voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte.